PRODUKTET ÄR ÖVERFÖRT TILL VARUKORGEN
HANDLA VIDARE eller GÅ TILL KASSAN

DIRT 5 (PC/MAC)


Epic

379,00 kr medlemspris

Medlemspriset (Gamemore) förutsätter medlemskap för 299, - / månad. Kan avslutas när som helst till slutet av en medlemsperiod. De första 14 dagarna är gratis.

449,00 kr

DIRT 5 (PC/MAC) CD-nyckel som ska aktiveras och laddas ner via Steam. Du får inte några fysiska varor med posten. Leverans av denna produkt sker direkt efter köp. Download GuideCD key via e-post Snabb leverans Fri frakt

Beskrivning

Ta ut svängarna
DIRT 5 tar vara på seriens arv men är samtidigt ett helt nytt kapitel – bättre och mer nyskapande än någonsin. Nya inslag och innovationer gör DIRT 5 till navet för offroadracing, inklusive motorsportens stil och kultur, och låter dig skapa massvis med minnesvärda ögonblick.

Bana väg världen över
Ge dig ut på en jordenruntresa och tävla på över 70 unika banor på 10 olika platser med vackra, dynamiska miljöer. Slira på isen på floden East River i New York, gasa fram under den kända Jesusstatyn i Brasilien, upplev norrskenet i Norge med mera och trotsa både motståndare, terräng och extrema, föränderliga väderförhållanden.

Tänj gränserna med otroliga bilar
Sätt dig bakom ratten på ett mångsidigt och spännande urval av bilar. Ta dig fram över tuff terräng med kraftfulla fordon, ta ikoniska rallybilar till nya platser och känn kraften från sprintbilar på över 900 hk.

Tävla eller samarbeta
Lokalt flerspelarspel för upp till fyra personer på delad skärm offline, inklusive karriärläget, gör DIRT 5 till ett perfekt val när du samlat vännerna och vill tävla i ett racingspel. Kämpa mot mållinjen online i racingsspellistor för upp till 12 spelare och tävla i nyskapande, målbaserade lägen.