PRODUKTET ÄR ÖVERFÖRT TILL VARUKORGEN
HANDLA VIDARE eller GÅ TILL KASSAN

The Sims 4 - Magins Rike (PC/MAC)


Epic

95,00 kr medlemspris

Medlemspriset (Gamemore) förutsätter medlemskap för 299, - / månad. Kan avslutas när som helst till slutet av en medlemsperiod. De första 14 dagarna är gratis.

109,00 kr

The Sims 4 - Magins Rike (PC/MAC) CD-nyckel som ska aktiveras och laddas ner via Origin. Du får inte några fysiska varor med posten. Leverans av denna produkt sker direkt efter köp. Download GuideCD key via e-post Snabb leverans Fri frakt

Beskrivning

Utforska en övernaturlig värld och bemästra trolldomskonsten i The Sims™ 4 Magins rike.* Den här staden på landet verkar kanske som andra kvarter på ytan, men när den hemliga portalen är upplåst börjar den verkliga magin. Elixir, trollstavar och en svävande värld kommer att förtrolla dina simmar, men se upp för besvärjelser som går fel! Lär dig häxmästarnas konster, framkalla en bjära som skyddar dig, och låt dig uppslukas av den förtrollande världen.

Upptäck kvarteret – En overklig värld väntar din sim och när du snubblar över den hemliga portalen finns det något magiskt bakom varje hörn. Interagera med bjäror, kasta besvärjelser på simmar omkring dig och koka ihop elixir åt vänner och fiender.

Lär dig hantverket – Studera de klassiska skrifterna, få trolldomsexperter att träna din sim och bli en besvärjare genom att slutföra ett uppdrag. Samla och kasta besvärjelser som får simmar att slåss, framkallar mat eller till och med förvandlar andra till föremål. Skapa drickbara elixir som får simmar att bli kära, tar bort oönskade förbannelser eller ger evigt liv!

Få en riktig bjära – En andlig bjära – eller beskyddare – hjälper din sim att bli den besvärjare hen var ämnad att bli. Åkalla en personlig väktare i form av en drake, älva, eller den bjära som bäst passar din sims personlighet. Sedan ger du den ett påhittigt namn.

VÄNLIGEN NOTERA! DETTA ÄR ETT UTVIDGNINGSPAKET. THE SIMS 4 BASE-SPELET (SÄLJS SEPARAT) OCH ALLA SPELUPPDATERINGAR KRÄVS ATT SPELA.