PRODUKTET ÄR ÖVERFÖRT TILL VARUKORGEN
HANDLA VIDARE eller GÅ TILL KASSAN

The Sims 4 - Snöiga bergen (PC/MAC)


Epic

159,00 kr medlemspris

Medlemspriset (Gamemore) förutsätter medlemskap för 299, - / månad. Kan avslutas när som helst till slutet av en medlemsperiod. De första 14 dagarna är gratis.

349,00 kr

The Sims 4 - Snöiga bergen (PC/MAC) CD-nyckel som ska aktiveras och laddas ner via Origin. Du får inte några fysiska varor med posten. Leverans av denna produkt sker direkt efter köp. Download GuideCD key via e-post Snabb leverans Fri frakt

Beskrivning

Hoppas att du har pjäxor och vinterkläder klar! Vi drar till den japaninspirerade världen Mt. Komorebi, där energiladdade snösporter och avkopplande lugna upplevelser lägger grunden för nya livsstilar att välja bland. Vi ses på bergstoppen, simmare!

Friska vintervindar
Andas in i den friska bergsluften och börja jobba på simmarnas färdigheter i bergsklättring, skidåkning och snowboardåkning. De måste förbättra sina kunskaper om de har tänkt sig att utforska något större än de enkla nybörjarbackarna. När de har fått kläm på det kan de ta gondolen upp till de större skidbackarna och klätterlederna mot toppen. Där uppe ser till och med vurporna coola ut... kanske. Men när simmarna blir riktigt bra kan de stajla med en ljusbräda och de läckraste vinterkläderna.

Varva ner
Om din sim kraschade några gånger för mycket och behöver återhämta sig, kan hen välja den lugnare delen av Mt. Komorebi. Gå till onsenbadet och låt simmarnas problem (och skador!) flyta bort. Finns det något bättre än att se ångan stiga i den kalla natten efter en lång dag? Nej, vi tänkte väl det.

Till och med vandringslederna utanför stan erbjuder något nytt varje gång. Utforska bambuskogar, ta en paus för eftertanke vid kyrkogården eller besök bergstemplet med vänner för att få den totala upplevelsen. Men kom ihåg att klä dig rätt – det kan bli ordentligt kallt, beroende på var du befinner dig!

Bygg det själv
Hyr en av semestertomterna eller bygg ett eget hem när du anländer till Mt. Komorebi! Hitta inspiration till nästa projekt runt om i stan, oavsett vad det är. Nytt innehåll som shojidörrar, tegeltak och tatamimattor lutar åt den japanska inspirationen bakom paketet, och sedan kan du också börja leka med anpassningsbara plattformar! Men inte nog med det. Fyll ditt hem med både moderna och traditionella möbelalternativ, och se till att köpa ett mysigt kotatsubord för gruppmåltider som en hot pot.

Utomhus kan du njuta av den fridfulla bergmiljöns harmoni. Lägg till koifiskar i dina dekorationsfontäner och påbörja en stenträdgård i skuggan av japanska lönnar – beroende på vad som gör dig lycklig!


VÄNLIGEN NOTERA! DETTA ÄR ETT UTVIDGNINGSPAKET. THE SIMS 4 BASE-SPELET (SÄLJS SEPARAT) OCH ALLA SPELUPPDATERINGAR KRÄVS ATT SPELA.TT UTVIDGNINGSPAKET.