PRODUKTET ÄR ÖVERFÖRT TILL VARUKORGEN
HANDLA VIDARE eller GÅ TILL KASSAN

Medlemskap

Medlemsklubb

Gamemore.se är en medlemsklubb där vi hjälper våra medlemmar med ett antal fördelar:


✔ Otroligt billiga priser på spel


✔ Snabb leverans


✔ Support


✔ Obegränsat köp


✔ Gratis frakt


✔ Prisgaranti


✔ Extra bra erbjudandenSom medlem i gamemore.se får du tillgång till de mest populära spelen för endast 299 kr/månad.


Du får 14 dagar gratis och medlemskap kan avbrytas när som helst.


För att handla på Gamemore.se för ett medlemspris är det ett villkor, att kunden med sitt första köp prenumererar på ett medlemskap på abonnemangvillkor. Kunden måste vara 18 år. Endast ett medlemskap kan skapas per kund. Företag kan inte skapa medlemskap. Kunden ansvarar för att sina kontouppgifter är uppdaterade och korrekta hela tiden.


Medlemspriset är 299, - inkl. Moms per månad och kommer att debiteras från kundens kreditkort varje månad efter provperioden. Detta innebär att medlemspriset inte höjs under de första 9 dagarna, eftersom denna period anses vara en provperiod, och kunden kan under provperioden använda avbeställningsrätten enligt § 18, i konsumentavtalslagen. Första gången medlemskurspriset höjs på kundens kreditkort är 14  dagar efter kunden har skapat sitt konto. Om kunden vill säga upp sitt medlemskap kan detta göras med omedelbar verkan fram till slutet av den period som betalats vid uppsägningstidpunkten. Avbokning måste göras skriftligen till info@gamemore.se, och ämnesfältet ska innehålla rubriken “Uppsägning”.Vid uppsägning blir kundens konto inaktivt vid slutet av den betalade perioden, såvida inte kunden upphör under provperioden, där kundens konto omedelbart blir inaktivt efter det att uppsägningen har mottagits på gamemore.se.
Om kunden återaktiverar sitt konto gäller det inte under den nämnda rättegången eller '' 100% återbetalningsgaranti '', och ångerrätten enligt § 18, i konsumentavtalslaget gäller inte för medlemskapet.


Du kan när som helst avbryta ditt medlemskap. Observera att om du avbryter ditt medlemskap under den kostnadsfria prövningen kommer du inte att kunna börja en ny provperiod igen, men debiteras ett prenumerationspris från det nya skapelsedatumet.


Om du har glömt ditt lösenord kan du skapa ett nytt genom att använda 'Glömt lösenord' som kan hittas i samband med inloggningsfunktionen. Om du mot all förväntan inte mottar ett nytt lösenord, får du vänligen kontakta info@gamemore.se.