PRODUKTET ÄR ÖVERFÖRT TILL VARUKORGEN
HANDLA VIDARE eller GÅ TILL KASSAN

FAQ

Medlemskab

När du får din orderbekräftelse, kan du se under fliken Konto, vilket typ av köp du har gjort. Ifall det står medlem, har du köpt spelet till ett medlemspris.
Som medlem har du automatisk prisgaranti på alla dina köp hos gamemore.dk. Det innebär, att ifall du kan hitta ett spel som är billigare änvåra medlemspriser, så säljer vi det till samma belopp. Vi är så pass säkra på att vi har de bästa priserna till våra medlemmar, att vi också ger en prisgaranti mot utländska webshop/butiker. Det enda krav vi ställer, är att den andra butiken har spelet på lagret, innan vi kan matcha priset.
Dina ZO coins kommer alltid vara giltiga, det innebär att det inte finns något utgångsdatum på de. Så ifall du har sett en produkt du gärna vill spara upp till, ska du inte oroa dig om dina ZO coins upphör att gälla.
Ja, dina ZO coins kommer alltid vara giltiga, även ifall du har uppsagt ditt medlemskap.
Det finns 2 väldigt enkla sätt att uppsäga på, antigen kan du logga in på din profil, välj mitt konto och därefter klicka på uppsäg medlemskap, annars kan du också skicka oss en email på info@gamemore.dk, skriv uppsägning i ämnesfältet och dina upplysningar, så ser vi till att uppsäga det.
Ifall du har registrerat dig som medlem, kommer det, som skrivet under medlemsvillkor, dras 299 kr efter din provperiod är avslutad. 7 dagar innan dragningen får du ett e-postmeddelande som informerar dig om dragningen. I denna email har du också möjlighet att uppsäga ditt medlemskap. Du kommer automatiskt få 25 ZO coins per månad. 1 ZO coins = 25 kr, som kan användas i butiken.
Vårat system är uppsatt, på så sätt att det automatiskt skickar ut ett emailtill dig. Ifall du inte har mottagit det, kan du eventuellt kolla ditt skräppostfilter. Beroende på hur dina inställningar är inställda på din email, kan det ha hamnat där.

Spil

Vårat system är uppsatt, på så sätt att det automatiskt skickas en CD key ut till dig, när ditt köp har genomförts. Ifall du mot all förväntat inte mottarden, så kontakta oss snabbast möjligt på info@gamemore.dk med ditt ordernr så kan vi undersöka vad som har hänt och skicka den till dig snabbast möjligt.
Ifall du har raderat din CD key och inte längre har den på din email, kan dualltid skriva till vår kundtjänst på följande mail: info@gamemore.dk. Kom ihåg att ge oss så många upplysningar du kan, eftersom det gör det lättare för oss att hitta din CD key igen.
Ja, ditt spel följer den användare du har registrerat din plattform. Ifall du loggar in på en ny pc, kommer du kunna ladda ner spelet igen och därmedspela det.
Ja, det kan du, så länge koden inte har varit aktiverad på en annan användare tidigare.
Ja, ditt spel kommer alltid kunna laddas ner igen, från den plattform du harköpt det till. Det enda du ska göra, är att logga in på den plattform (Steam, Origin, Uplay etc.) och hitta det i ditt bibliotek. Därifrån kan du ladda ner det igen
Det är alltid irriterande, när man sätter sig ner för att spela och så börjar det att krångla, det känner vi till själva. När det gäller PC-spel finns det många faktorer som kan ha betydelse till varför det plötsligt inte funkar längre. Ibland kan det vara att plattformen upplever tillfälliga problem. Detkan också bero på att du ska uppdatera din pc, för att få det till att funka igen. Det kan vara så att det har kommit nya drivrutiner till, exempelvis grafikkortet, och att det är det som krånglar. Vi rekommenderar därför att du kontaktar spelets producent, ifall du upplever dessa problem, eftersom de snabbast kan hjälpa dig vidare.
Ifall du är tveksam om din dator är kapabel till att spela ett spel, kan du antigen söka upp spelet på deras hemsida och se vilka krav det ställer till din dator. Annars kan du gå in på denna smarta hemsida: https://www.systemrequirementslab.com/välj det spel du önskar att köpa och då kommer hemsidan upplysa dig om din dator är tillräckligt kraftfull för det.

Gamemore

Ifall du har köpt en CD key och önskar att annullera din beställning, ska dustrax kontakta oss info@gamemore.dk med order nummer samt vilka delar av din order du gärna vill annullera. Observera att du endast kan annullera en order ifall 1) du inte har fått din CD key eller 2) din CD key har mottagits , men av någon anledning inte fungerar. När du köper en CD key till ett spel hos gamemore.dk, innebär detta att gamemore.dk levererar digitalt innehåll i enlighet med konsumentavtalslagen § 18, stk. 2, pkt. 13: När du accepterar villkoren, ger du därför ditt samtycke till, att din ångerrätt upphör, när beställningenär genomförd och innehållet (CD key) är levererad. Gamemore.dk kan således inte bevilja någon form av ångerrätt- eller returrätt, efter innehållet (produktnyckeln) har levererats.
När du köper genom vår hemsida, får du direkt en CD key.En CD key är en digital spelnyckel, som du kan använda till att ladda ner ditt spel direkt. Detta innebär att du inte får ett fysiskt spel när du köper genom oss, men du ska endast aktivera spelnyckeln inom den plattform, där ditt spel erbjuds (som Steam, Origin, Uplay etc.)Gemensamt för alla dessa spelplattformer är, att du ska ha nedladdat och registrerat en användare till spelet. När du loggar in, väljer du helt enkelt det spel du har köpt och anger din CD key. Ditt spel börjar sedan laddas ner och när det är färdigt med att nedladdas, kan du börja spela det. Ifall du upplever problem med att installera spelet, kan du alltid kontakta oss, genom att skicka en email till oss på info@gamemore.dk, så sitter vi redo till att guida dig igenom processen.
Vi har gjort det enkelt för dig, så du kan komma igång med att spela så snabbt som möjligt. Efter ditt köp hart kört igenom våran webbshop, får dutillskickat två emails, den ena är din orderbekräftelse og den andra kommer innehålla din CD key. Ifall du önskar att få en fysisk kopia av din orderbekräftelse, ska du endast skicka en email till info@gamemore.dk, såskickar vi en till dig. När du har fått din CD key, är du klar till att spela, så simpelt är det.
Gamemore.dk är en webbshop och speluniversum, som består av ett kompetent lag av spelnördar. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet inom spel, och du kommer därför alltid vara i kompetenta händer, när du handlar hos oss. Vi känner till spänningen vid att börja ett helt nytt spel och vill därför göra vårt bästa så att du kan få en bra upplevelse varje gång du handlar med oss. Vårt universum är uppbyggd omkring digital distribution av spelnycklar, känt som CD keys, till riktigt bra priser. På så sätt har du inte besvär med fysiska produkter, som kan ha långa leveringstider eller försvinna i posten. När du beställer ett spel på våran hemsida, får du levererat spelet snabbt och direkt till dig, så snart ditt köp har kört igenom våra webshop. Utöver blixtsnabb leverering av spel till billiga priser, har vi uppbyggt våra eget lilla speluniversum, där du bland annat kan upptjäna ZO coins. ZO coins är våran egen lilla valuta, du kan upptjäna vid bland annat att spela våra unika spel. Härefter kan du använda ZO coins till att delta i spännande tävlingar, med stora chanser att vinna och köpa produkter i vår exklusiva webbshop, långt under försäljningspriset. Ett win-win koncept för alla parter! Välkommen till vår sida, vi hoppas att du får en riktig bra upplevelse och tillfredsställt din ”spelhunger” hos oss.

Livstidsgaranti

Ifall du köper livstidsgaranti, betyder det att du alltid kan kontakta oss, ifall du upplever problem med ditt spel. Det kan exempelvis vara ifall du har kastat bort din CD key. Genom att köpa en livstidsgaranti, är du garanterad att du alltid kan spela ditt spel.